marți, 18 martie 2008

Tariceni, Stavarachi si guvizi

Rar mi-a mai fost dat sa vad o asemenea plachie electorala. Si nu vorbesc doar de episodul de la Casa de Cultura, la care au fost adusi elevi de liceu sa para electoratul liberal mai mult si mai tinar. Vorbesc de toata porcaria de mascarada electorala care s-a desfasurat marti in judetul Bacau.

Doi ministru ririiti au vorbit pe scena de marile realizari liberale. Mari poate pentru buzunarele lor. Pentru omul de rand ceea ce ramine in urma tavalugului liberal nu inseamna mare lucru.

Un primar bicisnic, care in afara ca se impauneaza cu merite care nu-i apartin, mai are si tupeul sa sustina ca a facut o multime de lucruri in oras, a facut ceea ce stie mai bine: a mintit.

Dar a mintit convins ca ceea ce spune este adevarul. Asta e riscul ajungerii la Putere fara sa fii pregatit: te ia cu ameteala si te imbolnavesti.

Nu mai vorbesc de postul 1TV, care apartine unui apropiat de famiglia liberala, si care a rezervat o intreaga ora de jurnal pentru a prezenta mascarada vizitei lui Tariceanu.

Si episodul extrem de penibil in care un fost cercetat de catre DNA in scandalul Gazeta ia de guler un ziarist ROMPRES si il da afara din televiziune. Pardon, din apartamentul in care-si desfasoara televiziunea activitatea.

Un lucru e sigur: unii uita mult mai repede. Tot la Casa de Cultura si tot cu un festivism desantat si-a lansat si Sechelariu candidatura in 2004.

Si a pierdut cu un succes nebanuit.

Niciun comentariu: