luni, 25 februarie 2008

Cine-i mic si are nasul maaaare?

Exista minciuni mici, minciuni mari, minciuni incredibil de mari si minciunile lui Stavarache.

Kristofor publica fotografia unui afis (electoral) prin care Stavarache se lauda ca a adus in Bacau cele mai multe fonduri - 273 de milioane de euro.

Bun, daca e asa, unde-s banii?

Pai, sa vedem:


84 mil euro - pt soseaua de centura - aia nu exista nici pe hartie. Proiectul e impotmolit de patru ani pentru ca nu sint bani.

52 mil euro - aductiunea de apa, statia de epurare si statia de tratare - e proiectul castigat pe vremea lui Sechelariu

47 mil euro - spital municipal - nu exista toata finantarea, ci doar undeva sub 5 la suta. Guvernul a spus ca nu finanteaza asa ceva, Primaria nu are acesti bani asa ca Stavarache sapa groapa de la Spital crezand ca o sa primeasca bani

20 mil euro - groapa ecologica - acolo o parte din bani vor fi dati de primaria Bacau.

11 mil euro - grup de cogenerare. Ala de la CET? Acolo sunt banii nostri, nu e nici un ban european. A mai dat Guvernul ceva-ceva.

10 mil euro - podul de la Serbanesti. Da, da, da... De aia se termina februarie - luna in care podul ar fi trebuit sa fie gata si e tot daramat.

8 mil euro - pasajul din cartierul CFR. Hai, sictir. Acolo nu e nici un ban atras. E un proiect local care deocamdata nu are finantare.

6 mil euro - Gara Bacau - Sigur ca da. Banii aia i-a aprobat Sergiu Sechelariu pe vremea cit era ministru. Ca de atunci e santier in Gara.

1 mil euro - Parcul Catedralei - n-am auzit de asa ceva. Poate stie Stavarache mai multe, ca o fi in legatura directa cu Doamne - Doamne...

Niciun comentariu: