sâmbătă, 23 februarie 2008

Degringolada la PNL

PNL Bacau este in fierbere. Ceea ce a mai ramas se agita sa-si gaseasca sprijin politic de prin alte parti sau sa mai mulga putin ca, dupa alegeri, nu se stie...

In primul rand, liberalii bacauani nu au o echipa de campanie, nu au oameni care sa pregateasca lupta electorala si nu au bani sa o finanteze.

In al doilea rand, liberalii insista sa creeze o alianta la nivel local cu PSD, pentru a-si conserva cat de cat puterea pe care inca o mai detin.

In al treilea rand, nu se stie daca Stavarache va mai candida pentru PNL. El a avut o intalnire cu Basescu saptamana aceasta. Deocamdata. Basescu i-a dat cu flit, dar nu se stie daca nu va accepta o candidatura pentru PD-L din partea lui Stavarache.

In al patrulea rand, la liberali a ramas doar pleava. Tot ce a fost bun, a plecat.

In al cincilea rand, Stavarache a cazut in aceeasi capcana in care a cazut Sechelariu: a fost orbit de putere si nu si-a data seama ca traieste o realitate paralela.

In al saselea rand, sa asteptam saptamanile de dupa alegeri si sa vedem cum evolueaza dosarele de la DNA ale primarului actual al Bacaului.

Niciun comentariu: