duminică, 3 februarie 2008

Stavarache pentru noi este Sechelariu doi

In Primaria Bacau se pare ca bintuie un virus. Poate fi si o stafie, dar aduce mai mult a virus. Pentru ca cine se aseaza pe scaunul de primar se imbolnaveste incurabil de nebunie. Prinde o forma de paranoia in care el, primarul, este cel mai iubit fiu al poporului, dar cu dusmani in toate ungherele, este plin de idei de dau pe dinafara dar care-i sint blocate de inamicii politici, trebuie sa lupte cu greaua mostenire a inaintasului din fotoliu, are initiative extraordinare dar neintelese si, nu in ultimul rind, este inconjurat de oameni capabili, care-i ling urechile si ii storc banii.

Nici Sechelariu si nici Stavarache nu au inteles ca au incremenit in proiect. Ca nu conduc nimic ci ca ei sint condusi de altii. Si la ziua scadentei vor fi confruntati cu sistemul justitiei politice din Romania. Poate ca Stavarache va fi ales din nou. Poate ca va reusi sa mai amane intalnirea cu procurorii. Sau pote nu. Dar, mai devreme sau mai tarziu, se va lovi de sistem.

Si va fi singurul responsabil. Pentru ca cei care roiesc acum in jurul sau se vor fi dat de mult la o parte sau vor fi ajuns la intelegeri cu procurorii. Iar, oricum, primarul este singurul responsabil si cel care da cu plaivazu' si semneaza hirtiile.

Un comentariu:

kristofer93 spunea...

Oricum, Sechelariu era mult mai mafiot ca Stavarache.
Macar Romeo isi vede cat de cat de treaba lui si nu iesa in public si spurca in gura mare!

Asa este?